en sk

Aktuality

Nová webová stránka MOSRZ LH

Milí kolegovia a kolegyne ako ste si možno všimli od začiatku roku 2020 sa nám podarilo spustiť novú webovú stránku našej miestnej organizácie. Snažili sme sa do nej zapracovať všetky moderné vymoženosti 21. storočia a dúfame, že sa vám bude všetkým páčiť.

Prostredníctvom tejto novej stránky vám budeme prinášať aktuálne informácie o aktivitách výboru, aktivitách SRZ ako aj o všetkých podstatných informáciách, ktoré sa bezprostredne týkajú našich riek, rýb a všeobecne rybárstva v Liptovskom Hrádku.

Tak isto sme pridali mnoho nových funkcií, ktoré budeme postupne zavádzať do prevádzky. Hlavné zmeny nastali hlavne v grafike stránky. Môžete si všimnúť, že sme zmodernizovali naše logo a dali mu nový šmrnc dnešnej modernej doby so zachovaním pôvodnej rybárskej adície a tematiky. Tiež sme pridali možnosť online prihlásenia na brigády kde budete mať online aktuálnu informáciu o termínoch a náplni brigád pre daný rok. A tiež budete mať priamu možnosť sa na brigádu prihlásiť. Tak isto spúšťame možnosť online predaj miestnych povolení a cenín, ktoré si budete môcť z pohodlia domova ihneď objednať a zaplatiť. Pripravené povolenia si už len vyzdvihnúť na výdajnom mieste.

Okrem týchto relatívne veľkých zmien sme zaviedli aj mnoho menších, ako napríklad možnosť prihlásenia za člena, prerušenia členstva alebo prestupu, tiež prostredníctvom online formulárom z pohodlia domova. Tiež na stránke nájdete malé ankety, cez ktoré budeme zisťovať váš záujem o aktuálne problémy preto neváhajte a vyjadrite svoj názor. Obnovili sme aj vzhľad galérií, v ktorých nájdete množstvo prvotriednych a inšpiratívnych fotografií.

Kompletne sme vynovili aj vzhľad rybárskeho poriadku, mapy revírov aj správy dokumentov, tak by sa hlavne vám ako našim členom a tak isto našim hosťom s nimi čo najlepšie a najjednoduchšie pracovalo.

Preto vám prajeme príjemný zážitok z nového webu a nezabudnite, že vždy aktuálne informácie budeme uverejňovať v sekcii aktuality prípadne prostredníctvom emailu. Preto ak nedostávate aktuálne informácie pošlite nám svoju emailovú adresu na info@morzlh.sk a ostaňte informovaný ohľadom diania v našej MO.

Tiež vás chceme poprosiť, keďže sa jedná o úplne nové spustenie stránky majte trpezlivosť so 100% spustením všetkých funkcií a ak počas svojho prehliadania narazíte na akékoľvek chyby napíšte nám email na info@mosrzlh.sk, aby sme ich vedeli čo najskôr odstrániť.

Prajeme vám príjemné používanie,

Výbor MO SRZ LH